İŞ İLANI DETAYI

İzmirde bulunan şirketimizde görev alacak ''Gıda Mühendisi'' aramaktayızİş Tanımı Bağlı bulunduğu Bölge Direktörlüğü bünyesindeki projede yemek üretim ve servis hizmeti operasyonel faaliyetlerini yürütmek, Gıda üretim süreçlerini planlama, geliştirme ve yönetme, Gıda güvenliği standartlarına uygunluk ve kalite kontrolünü sağlama, Üretim mutfaklarında verimlilik ve verimlilik artırıcı projeler yürütme, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesini sağlamak, Hammadde mal kabul şartları ve ürün depolama kurallarının projede uygulanmasını sağlamak, Personel eğitimlerinin takibi ve yürütümünü yerine getirmek, Personellerin maksimum verim elde edecek şekilde çalışma planlarını oluşturmak ve takip etmekProjede sunulan hizmet kalitesinin devamlılığını sağlamak, Mönü planlama ve üretilen yemek birim maliyetlerinin kontrol ve takibini yapmak.


3 - 10 yıl arası tecrübeli Erkek adaylar için Askerliğini yapmış B sınıfı Ehliyet sahibi Gıda Mühendisliği veya ilgili alanlarda lisans derecesi olan, Toplu yemek üretim ve servis hizmeti sunumunda en az 3 yıl tecrübeli, Gıda güvenliği, kalite kontrolü ve gıda işleme konularında güçlü bilgi ve deneyimi olan, Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip, Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri gelişmiş, Gıda güvenliği standartlarına ve yasal düzenlemelere hâkim, İyi derecede bilgisayar kullanma becerisi olan, Müşteri odaklı ve markayı sahiplenen, İkna kabiliyeti, planlama ve organizasyon yeteneği yüksek, Yoğun tempoda çalışabilecek, Seyahat engeli olmayan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Bcc Catering İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder