İŞ İLANI DETAYI

BİL Eğitim Kurumları; 24 şehirde 39 BİL Koleji, 4 BİL Çocuk Üniversitesi Anaokulu, 30 BİL Kurs ile İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi işbirliğinde gelişmiş programları, inovatif eğitim anlayışı ile öğrencilerine hizmet vermektedirKocaeli Başiskele bölgesinde bulunan Başiskele Bil Kurs kampüsümüzde görevlendirilmek üzere Geometri Öğretmeni alınacaktır.


Lisans Alanında yeterli bilgi birikimine sahip olan, Çağdaş Eğitim Yöntem ve Teknolojilerini kullanabilen, MS Office programlarına hakim, Öğrencilerin bireysel gelişimini izleyebilen, Öğretim metodları, sınıf yönetimi ve ders anlatım tekniklerine hakim, Takım çalışmasına yatkın, İletişim becerisi kuvvetli, Yeniliklere ve gelişime açık, kendi alanındaki mesleki gelişmeleri güncel olarak takip eden, Zamanını etkin ve verimli kullanabilen, Çalışma Şekli: Yarı zamanlı - Tam Zamanlı,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder