İŞ İLANI DETAYI

Tercihen ORKA muhasebe programı bilen,tek düzen hesap planına vakıf,fatura ve sgk işlemlerine vakıf,tecrübeli, veya yetiştirilmek üzere KADIN çalışma arkadaşı aramaktayız.


Lise, MYO ve ya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 18-35 yaş aralığında, Orka programını bilen, tercihen Tek düzen hesap planına vakıf, Kariyer hedefi olan, Muhasebe kayıtlarını bilen veya yetiştirilmek üzere stajyer Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olması gerekir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Ari Muhasebe Bağımsız Denetim İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Maltepe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.