İŞ İLANI DETAYI

Her Şey Sağlık İçin  misyonuyla 1991 yılından bu yana faaliyette olan Anadolu Hastaneleri Grubu; bölgelerinde sağlık ihtiyaçlarını karşılamayı ve yüksek hizmet kalitesi, hasta odaklı hizmet anlayışı, teknolojik alt yapısı ve deneyimli sağlık kadrosuyla bölgelerinde tercih edilen bir marka olarak hizmet vermeyi hedefleyerek; Arkaz Holding bünyesinde Avcılar, Silivri, Ereğli şubelerinde seçkin hekim ve tecrübeli çalışanları ile hizmet vermektedirKariyerinde fark yaratmak istiyorsan, insanları mutlu etmek seni de mutlu ediyorsa, ekibimizin bir parçası olmak ve gücümüze güç katmak istiyor ve aşağıdaki nitelikleri sağlıyorsan seni ailemizde görmek için sabırsızlanıyoruz!Pek çok alanda geleceğin sağlık hizmet standardını belirleyen Anadolu Hastaneleri Grubu’na katılmak istiyorsanız güncel özgeçmişinizle ilanımıza başvurabilirsiniz.


Kariyerinde fark yaratmak istiyorsan, insanları mutlu etmek seni de mutlu ediyorsa, ekibimizin bir parçası olmak ve gücümüze güç katmak istiyor ve aşağıdaki nitelikleri sağlıyorsan seni ailemizde görmek için sabırsızlanıyoruz!


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Zonguldak
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Zonguldak ANADOLU HASTANELERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Zonguldak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Zonguldak gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Zonguldak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder