İŞ İLANI DETAYI

Genel olarak otel meydan alanlarını temiz tutmakKullanıldığı kimyasalların ve makinelerin kullanım kurallarına uygun hareket etmekGenel alan erzak ve malzemelerini/temizlik arabasını toplamak ve kontrol etmekKullandığı malzemelerin, araç ve gereçlerin temizliği ve bakımı ile ilgilenmekÇalıştığı alanlardaki arıza, eksik ve aksaklıkları, gereken her türlü bakım ve onarım işini not almak ve en kısa sürede üstlerine bildirmekMisafirlere karşı her zaman güler yüzlü olmak ve yardımcı olmak, bilgisinin olmadığı konuları ise hızlı bir biçimde üstlerine iletmekBütün kayıp eşyalarla marka standardına göre ilgilenmek Daima temiz ve düzenli bir görünüm içinde olmak.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Misafir memnuniyeti odaklı çalışan, Titiz, ayrıntılara önem veren ve disiplinli, İş takibi ve planlama konularında yetkin, takım arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (31.05.2006 - 6.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HASANPAŞA MAH. İSTASYON CAD. GÖLEVİ TESİSİ KIRKPINAR SAPANCA SAKARYA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : miray açıker Ünvan : insan kaynakları uzmanı Telefon : 905345898757 E-posta : mirayaciker@goleviresortsapanca.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905345898757
mirayaciker@goleviresortsapanca.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder