İŞ İLANI DETAYI

Betong Yapı ve Ticaret A.ŞNin Yapı elemanı olan BTG GAZBETON, ülkemiz ve yurtdışında oluşan ihtiyacı karşılamak üzere Osmaniye Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firmamızda aşağıda detayları belirtilen “Meydancı Temizlik Görevlisi” alımı yapılacaktır.


İş Tecrübesi-İlgili bölüm için başvuracak kişilerin en Okuryazar seviyesinde olması-Ayakta çalışmaya, tozlu ve sesli ortamda çalışmasına sağlık yönünden sakıncası olmaması-Yaş olarak 20-45 yaş aralığında olması-Askerlik görevini tamamlamış-Osmaniye ilinde ikamet edebilecek- Tercihen Traktör kullanabilen ve belgesi bulunan-Üretim departmanında görev alacak MeydancıTemizlik Görevlisi aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (26.04.2004 - 28.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TÜRKMEN BELDESİ BÜYÜKTÜYSÜZ MH. VALİ CELALETTİN CERRAH BLV OSMANİYE TOPRAKKALE TOPRAKKALE OSMANİYE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAHÇE , KADİRLİ , OSMANİYE MERKEZ , DÜZİÇİ , HASANBEYLİ , SUMBAS , TOPRAKKALE İrtibat Bilgileri : İsim : EMRAH AKYILDIZ Ünvan : İ.K. Telefon : 903288261616 E-posta : personel@betongyapi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Osmaniye
İlçe : Bahçe
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903288261616
personel@betongyapi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Osmaniye ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Osmaniye, Edmeg BAHÇE veya Edmeg Osmaniye Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Osmaniye ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Osmaniye Geneli İş İlanları