İŞ İLANI DETAYI

Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde çaalışmak üzere,Bölge sınırlarında yer alan yeşil alanların bakım ve temizliğiniÇim biçme ve yabani otların temizliğini Ağaçların bakım ve budama işlerini yapacakYol güzergahlarında bulunan atıkları toplayıpPeyzaj düzenlemelerini yapacakYabani otlarla mücadele etmek amacıyla ilaçlama yapmakDerelerin ıslah çalışmalarına destek vermekBitkisel atıkları toplayarak geri dönüşümü için döküm alanına taşımakSüpürge aracını kullanarak yolların temizliğini yapmak gibi işlerde görev alacak personel alınacaktırÇalışma gündüz tek vardiya.Detaylar işveren yetkilsi ile görüşülecektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÇim biçme makinesi gibi el aletlerini kullanmak.C sınıfı ve B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Yunusemre
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Yunusemre veya Edmeg Manisa Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder