İŞ İLANI DETAYI

Kablo Gruplama sektöründe faalite gösteren Unıon Internatıonal firmasında çalıştırılmak üzere bahçe ve temizlik görevlisi alınacaktır.Fabrika geneli temizlik ve düzenin sağlanması, takibinin yapılması,Çim biçme, üretim içi paspasın yapılması, tuvalet temizliği,Karton kolilerin ve atık kutuların istiflenmesi,Depo raflarının tozlarının alınması.Çalışma saatleri 08.00-16.00/16.00-24.00 arasında olmak üzere 2 vardiyadır.Pazar tatildir.Yemek ve servis imkanı mevcuttur.Asgari ücret+Devamsızlık Primi+Yılda 3 kez ek ödeme verilmektedir.


İŞKUR İnternet üzerinden bireysel başvuru yapan adayların başvur butonuna tıkladıktan sonra firma ile irtibata geçmesi gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 19- -40 (1.05.2005 - 2.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEÇİLİKÖY OSB MAH. NECİP TURAGANKUR CAD. NO:4 YUNUSEMRE MANİSA YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : AYRİS HANIM Ünvan : Telefon : 902362130474 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902362130474

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Manisa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder