İŞ İLANI DETAYI

Düzce Cumayeri lokasyonunda faaliyet gösteren evcil hayvan maması üreten fabrikamıza meydancı genel alan temizleyicisi alınacaktırBaşvuruların şahsen yapılması gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEn az ilkokul mezunu olmak,Sorumluluk sahibi olmak,Benzer bir işte deneyim kazanmış olmak,Dikkatli olmak ve titiz çalışmak,Fiziki olarak bu pozisyona uygun yapıda olmak,El ve göz koordinasyonu gelişmiş olmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (21.05.1999 - 22.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAKA ŞEHİT MESUT KIROĞLU DÜZCE CUMAYERİ CUMAYERİ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : CUMAYERİ , GÜMÜŞOVA İrtibat Bilgileri : İsim : Zuhal ÖZTÜRK Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905346998625 E-posta : zuhalozturk@badopetfood.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Cumayeri
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905346998625
zuhalozturk@badopetfood.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg CUMAYERİ veya Edmeg Düzce Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Düzce İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder