İŞ İLANI DETAYI

Projeye uygun olan boru sınıfı ve malzeme seçimini yapmak,Üretim sırasında kullanılacak mekanik ekipmanları ve personelleri belirleyecek,Planların proje detaylarına ve bütçeye uygun olduğundan emin olup, çizimleri yaptıktan sonra ilgili kişilere bu belgeleri sunmak.Malzeme tedarik ve temin aşamalarını kontrol etmek,Kullanılacak mekanik alet ve ekipmanları denetleyip gerekli yerlerde üretim aşamasında personele yardımcı olmak,Borulama faaliyetlerinin verimliliğini gözlemler ve yapılabilecek iyileştirmelerle ilgili önerilerini yetkili kişilere aktarır.Proje takvimine göre üretim faaliyetlerinin sürdürülmesi ve zamanında teslim edilmesi için çalışmaları yürütür.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,BORU İŞİNDEN ANLAYAN,Tersanelerde boru donatım alanında en az 2 yıl tecrübeye sahip,İmalat , montaj , boru donatım işleri ile alakalı gerekli bilgiye ve tecrübeye sahip,Ms Office programlarına hakim, İyi derecede gözlem yeteneğine sahip,Ekip çalışmasına yatkın , sorunları çözebilme ve gerektiğinde insiyatif alabilecek,Tüm adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Altınova
Pozisyon : İnşaat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnşaat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Altınova veya Edmeg Yalova İnşaat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder