İŞ İLANI DETAYI

Yalova Altınova Bölgesindeki ARTAN MARINE bünyesinde teçhiz - donatım imalat departmanımızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip ''Gemi İnşa Mühendisi, Gemi İnşa Teknikeri, Makine Mühendisi '' arayışımız bulunmaktadırİlgili bölümlerden mezun ,Tercihen Gemi Bakım-Onarım projelerinde sac işleri, çelik- teçhiz alanında deneyime sahip,Katı veya yüzey modellemede tecrübeli, MS Office , Autocad , Solidworks programlarına hakim,İyi derecede İngilizce bilen,Sonuç odaklı çalışan, zamanını iyi yönetebilen, dikkatli,Yalova , Kocaeli Karamürsel , Gebze E-5 güzergahı veya İstanbul Tuzla civarında ikamet eden veya ikamet edebilecek olan adaylar.


Aday KriterleriTecrübe: En az 2 yıl tecrübeliEğitim Seviyesi: Lisans Mezun, Ön LisansMezun, LiseMezunAskerlik Durumu: YapıldıYabancı Dil: İngilizceOkuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyiEhliyet: B SınıfıKatı veya yüzey modelleme konusunda tecrübeli olmak gereklidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Gemi İnşaatı Fakültesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Teknolojileri Lisans Makine Fakültesi Makine Mühendisliği Lisans Lise ve Dengi Okul Gemi İnşaa Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Gemi Tesisat Donatım Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Gemi Boru Donatımı Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gümüşhane
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Gümüşhane İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gümüşhane Geneli İş İlanları