İŞ İLANI DETAYI

Rota Solution Makine Teknolojileri firmasında çalıştırılmak üzere;Özel imalat makinelerdeki konstrüksiyonların projeye ve teknik resimlere uygun olarak, kaynak proseslerinin gerçekleştirilmesi işini yapabilecek eleman alınacaktırİş arayanların, iş ilanına başvuruda bulunduktan sonra işyeri ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek Liselerinin ve Meslek Yüksek Okullarının 'Mekatronik, Makine, Motor, Torna-Tesviye, Endüstriyel Bakım bölümlerinden mezunKaynak teknolojileri konusunda en az 2 yıl deneyimliTeknik resim okuyabilenEkip çalışmalarına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı ve disiplinliErkek adaylar için askerlik görevini tamamlamışManisa'da ikamet eden


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -40 (25.04.2006 - 29.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MURADİYE MH. 10(OSB) SK. C9 BLOK NO:9/9 YUNUSEMRE/MANİSA YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : SÜLEYMAN KARACA Ünvan : Muhasebe-Finans Yetkilisi Telefon : 905530110297 E-posta : suleyman.karaca@rotasolution.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905530110297
suleyman.karaca@rotasolution.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Manisa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder