İŞ İLANI DETAYI

ENDÜSTRİYEL ARITMA TESİSİ YAPAN FİRMAMIZDA, İMALATHANE BÖLÜMÜNDE VE KAYNAK MONTOJ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeFiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeFirmamız Bünyesinde Çalıştırılmak Üzere; Askerliğini Yapmış, Tecrübesi olan TAM NUFÜZİYETLİ KAYNAK ve Gaz Altı Kaynağı yapabilen personel İhtiyacımız bulunmaktadır. Mesleki belgesi olmayanlara firmamız tarafından belge aldırılacaktır.Servis Güzergahımız: istanbul ve İzmit için E-5 güzergahında , gebze, darıca,istasyon,çayırova iç lokasyonlarda servis güzergahımız vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (9.10.2006 - 11.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖSELER KÖYÜ 32. SK. NO:11 DİLOVASI KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : PENDİK , ÜMRANİYE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ÇEKMEKÖY , GEBZE , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KAMİL ZENCİRCİ Ünvan : İDARİ İŞLER VE İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 902627281375 E-posta : kamil@ketmak.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : YILDA 15.000 TL GIDA YARDIMI En Az Ücret : 30000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 40000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902627281375
kamil@ketmak.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder