İŞ İLANI DETAYI

Kesilecek veya kaynakla tutturulacak metal parçaları işaretlemek, kesim yapmak üzere testereyi hazırlamak, Şerit testere yardımı ile parçaları kesmek, her pozisyonda birleştirilecek parçaları kaynatmak.Ödemiş ve Tire merkezten servis imkanı vardır.Çalışma saatleri Hafta içi; 08:30-18:30 Cumartesi;08:30-14:00İlanda yer alan BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra mutlaka firmayla iletişime geçiniz.


1. İşletmeye ait müşterilerin ihtiyacı doğrultusunda yapılacak olan tüm tarım ekipman vb. kaynak işlerini yapmak,2. Kaynak sırasında yada sonrasında meydana gelebilecek sorunları hemen atölye sorumlusuna haber vermek,3. Kaynak yapımı sırasında çevresinde koruyucu ekipmanı olmayan kimseyi bulundurmamak,4. işletme bünyesindeki araç, ekipman ve makinelere ait tarım makinalarının birleşim yerlerinde meydana gelen kopma, ayrılma ve montaj işlerini kaynakla yapmak,5. Demir, paslanmaz gibi metal malzemelerin bakımlarını yapmak,6. Metalleri, gaz altı ile çeşitli şekillerde kesen, parçaları yine aynı yöntemle eriterek birleştirmek7. Yapılacak işe uygun olarak çalışma yerini düzenlemek8. Makine donanım alet ve malzemelerini seçmek, hazırlamak ve ayarlamak9. Oksijen ve arco 12 tüplerinin vanalarını açmak, kaynatılacak metalin erime derecesine göre gaz ayarı yapmak,10. Bakım ve onarım çalışmalarında kullanılan alet ve makinelerin temiz kullanılmasını ve korunmasını sağlamak, 11. Birime ait araç, gereç ve demirbaşların kontrolünü yapmak 12. Sorumlu Tekniker, Atölye Sorumlusu veya Müdürü tarafından verilen diğer görevleri yapmak. vb.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (14.11.2006 - 16.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DUA TEPE MAH. KÜÇÜK SANAYİ SİT. KÜM.EVL. İZMİR TİRE TİRE İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÖDEMİŞ , TİRE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Seyhun Bey Ünvan : Telefon : 905067491064 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Tire
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905067491064

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Tire veya Edmeg İzmir Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder