İŞ İLANI DETAYI

Firmada çalıştırılmak üzere, ağırlıklı gazaltı kaynağına vakıf, makina imalatında ve gerektiğinde montajında çalışacak, El Taşlaması, Canavar, Giyotin, 3 Top Silindir, Argon kullanabilecek ekip arkadaşları aramaktayız.Servis güzergahı, Bayraklı ÇayMahallesi - Manavkuyu - Bornova Merkez - Ento - Çamdibi - Kamil Tunca Cad. - Kestane DurağıÇalışma Saatleri, 07:30 - 17:00 olup, Cumartesi - Pazar çalışma yoktur.KEMALPAŞA'ya ve ULUCAK içerisine servis imkanımız yoktur.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıTeknik bilgisi olan ve neden sonuç ilişkisi kurup analitik düşünebilen takım arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA OSB 78 SOK. NO:3 KEMALPAŞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İpek Güven Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 902328771054 E-posta : muhasebe@hasgaranti.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902328771054
muhasebe@hasgaranti.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder