İŞ İLANI DETAYI

Ar-ge merkezimizde çalışmak üzere,Kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, kaynak yöntem sayfasında belirtilen şartlar dahilinde, gazaltı kaynağı ön hazırlığı, kaynak ve kaynak sonrası işlemlerini yapma, kaynak akım üretici ve kaynak düzeneğinin bakmını yapma bilgi ve becerisine sahip olma,Ispiral kullanılabilen, montaj yapabilen ,talaşlı imalat konusunda bilgi sahibi , personel alımı yapılacaktır.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGenç ve dinamik,Spiral kullanılabilen,Montaj yapabilen ,Esnek çalışma saatlerine uyumlu


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FATİH MAHALLESİ, ISPARTA-ANTALYA ASFALTI BULVARI NO.129, SAVKÖY ISPARTA MERKEZ ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ISPARTA İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905380431928 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : 30.000- 35.000 TL arası maaş

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905380431928

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Isparta İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder