İŞ İLANI DETAYI

İmişehir Organizede bulunan, beyaz eşya ve otomotiv parçaları üreten firmada çalıştırılmak üzere , Metal parçalarının montaj ve birleştirilmesi için gaz altı kaynak işlemlerini gerçekleştirmek Teknik resimlere uygun olarak kaynak işlemlerini yürütmekKaynak kalitesini kontrol etmek ve gerekli düzeltmeleri yapmakİş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymakÜretim süreçlerine katkıda bulunmak ve zamanında teslimat sağlamak.görevlerini yapacak gazaltı kaynakçısı alınacaktır8 saat 2 vardiya olup Sultandere Mahallesi harici tüm bölgelerde servis vardırİŞKUR sisteminden başvuruda bulunup firmayla görüşebilirsiniz.


Takım ÇalışmasıAskerliğini yapmış, Tercihen Meslek liselerinin Metal İşleri, Kaynakçılık veya ilgili bölümlerinden mezun olmak., Gaz altı kaynakçısı olarak en az 2 deneyim, Teknik resim okuyabilme yeteneği, Tercihen kaynak sertifikasına sahip olmak TIG, MIG-MAG vb., Takım çalışmasına yatkın, dikkatli ve sorumluluk sahibi, Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (12.10.2004 - 13.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75.YIL OSB MAH. 2004. CADDE NO:3 (İMİŞEHİR) ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mükremin Aktuğ Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905413040113 E-posta : insankaynaklari@duslersan.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905413040113
insankaynaklari@duslersan.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder