İŞ İLANI DETAYI

Elektrikli araçlar üretiminde öncü, sektörde Türkiye nin ihracat lideri olan firmamızın Düzce – Gümüşova ilçesinde bulunan fabrikasında Gazaltımıg-mag kaynak bölümünde çalıştırılmak üzere kaynak alanında deneyimli, meslek liselerinin ilgili bölümlerindenMakine,elektrik,kaynak,motorlu araçlar vbMezun ve-veya meslek yüksek okulu mezunu, askerliğini yapmış , ihtiyaçlar doğrultusunda vardiya ve mesaiye kalabilecek asgari ücret üstünde ödenek verilmesi karşılığında çalışma arkadaşları aramaktayızİlgilenen adayların İŞKUR’dan başvuru yaptıktan sonra şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıFabrika disipliline uyum sağlayabilecek,Dikkatli,özenli ve titiz çalışabilecek,Gerektiğinde fazla mesaiye kalabilecek,Otomotiv sektöründe kaynak bilgisine hakim.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (10.10.2006 - 12.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (10.10.2006 - 12.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SELAMLAR KÖYÜ SELAMLAR MEVKİİ O.S.B. 1. SOKAK NO:10 GÜMÜŞOVA DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ , CUMAYERİ , GÖLYAKA , ÇİLİMLİ , GÜMÜŞOVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : YASEMİN KARACA Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMAN YRD. Telefon : 905331568843 E-posta : ik7@volta.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar (Diğer) : * Tamamlayıcı sağlık Sigortası, * Dini Bayramlarda ve Yılbaşlarında Hediye Çeki, * Aylık düzenli sosyal yardım paketi, * Çocuk yardımı, * Evlenme yardımı, * Yeni doğan çocuk yardımı, gibi sosyal yardımlar mevcuttur. *Performans primi

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Gümüşova
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331568843
ik7@volta.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Gümüşova veya Edmeg Düzce Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder