İŞ İLANI DETAYI

FABRİKAMIZIN ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, TERCİHEN TEKNİK RESİM OKUYABİLEN VE MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNE SAHİP, OTOMOTİV PARÇALARI KAYNAĞI YAPABİLEN GAZALTI KAYNAK OPERATÖRÜ ALINACAKTIR.LAZERLE KESİM OPERATÖRÜ ALINACAKTIRÇALIŞMA SAATLERİ 07:00-17.00, GEREKLİ DURUMLARDA MESAİ OLABİLİRCUMARTESİ VE PAZAR TATİLSERVİS; ANKARA YOLU, GÜRSU LAMBALARI, İHSANİYE TREN İSTASYONU, YUNUSELİ, EMEK, KORUPARK, KENTMEYDANI, ESENTEPE, SIRAMEŞELER, MERİNOS,KANALBOYU, SOĞANLI, ETİBANK.“İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe-


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FETHİYE OSB. MH. SARI CAD. NO:17 NİLÜFER/BURSA NİLÜFER BURSA NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : BURSA İrtibat Bilgileri : İsim : ORHAN KULU Ünvan : Telefon : 902244111250 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902244111250

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder