İŞ İLANI DETAYI

Sayal Vinç Makina SanVe TicA.ŞBünyemizde Gazaltı MIG-MAG Kaynakçısı olarak farbrikamızın farklı alanlarında görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere uygun tecrübeli takım arkadaşları arıyoruz.GENEL NİTELİKLEREn az Meslek Lisesi mezunu veya Ustalık ya da Mesleki Yeterlilik Belgesi bulunan,Gazaltı ve Elektrot kaynağını iyi derece yapabilen, tecrübeli,Tercihen Yatay ve Dikey kaynak ile UT lik düzeyde kaynak yapımı veya kaynak imalatı konularında yetkinliği olan,Tercihen Teknik resim okuyabilen ve teknik resme uygun imalat yapabilen,Aktif çalışma düzenine yatkın, disiplinli,Takım çalışmasına uygun, sorumluluk alabilen, gelişime açık,Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak,Servis güzergahında ikamet eden.


SERVİS GÜZERGAHI: Sincan-Ulus ve Sincan-BatıkentGörüşmeler yüz yüze olacaktır.ASO1 Sincan OSB de bulunan adresimizde bizi ziyaret edebilir veya detaylı bilgi için arayabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -50 (25.09.2002 - 27.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AHİ EVRAN MH OĞUZ CAD NO:41 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Selda Hanım Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 903122675858 E-posta : ik@sayalvinc.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122675858
ik@sayalvinc.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder