İŞ İLANI DETAYI

1995 yılından bugüne, prefabrike ve çelik konstrüksiyon sektöründe ülkemizde ve yurtdışında önemli ve saygın projelerin çözüm ortağı olan şirketimizde; Üretim müdürlüğü bünyemizde çalışacak, ‘Gaz Altı Kaynakçısı' çalışma arkadaşı aramaktayızİŞKUR internet sisteminden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçiniz.


En az 2 yıl prefabrik bina ve konteyner işleriyle ile ilgili tecrübe sahibi,Askerliğini yapmış olmak.Servis Güzergahları1-Kazan2-Etimesgut_Ulus Optimum_İstasyon Cad._Hava Hastanesi_Çiftlik Kavşağı_K.Karabekir_Dışkapı_Ulus3-Çankaya İstanbul Yolu_Ankamall_Konya Yolu_Ç.Emeç Bulvarı4-Sincan Göksu Park_TBMM Bulvarı_Metromall_Harikalar Diyarı_Sincan Lale_Plevne Mah.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -49 (19.04.2003 - 23.01.1975 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTANBUL YOLU 30.KM NO:424 (TAİ KAVŞAĞINDAYIZ) KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE , MAMAK , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : HAKKI VAKUR YILMAZYIGIT Ünvan : GENEL MÜDÜR YARDIMCISI Telefon : 905323634364 E-posta : vakur@prefi.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323634364
vakur@prefi.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg YENİMAHALLE veya Edmeg Ankara Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder