İŞ İLANI DETAYI

OSB de Asyafarm firmasında çalıştırılmak üzere meslek lisesinisin ilgili bölümlerinden mezun veya alanında belgesi olan, DENEYİMLİ gaz altı kaynakçısı alınacaktır.İlgilenen adayların 0 382 266 24 44 numarasından randevu alarak görüşmeye gitmesi veya başvurularını Aksaray OSB de bulunan fabrikaya şahsen yapılması gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikTeknik resim okuyabilen, Kaynak konusunda tecrübeli, Tercihen mesleki yeterlilik belgesine sahip,Titiz ve detaylara önem vererek çalışan,Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Aksaray' da ikamet eden,Gerektiğinde montaj desteği yapabilecek ve seyahat engeli bulunmayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ERENLER OSB MAH. MEHMET ALTINSOY BULVARI NO:2/1 AKSARAY MERKEZ AKSARAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : AKSARAY İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 903822662444 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aksaray
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903822662444

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Aksaray Geneli İş İlanları