İŞ İLANI DETAYI

Adana Yumurtalık Serbest Bölgesinde Makine Üretim sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamıza Kaynakhane bölümü için aşağıdaki özelliklere sahip çalışma arkadaşları arıyoruz.NOT: BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İŞVERENLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.


İMALAT KAYNAK USTASITeknik resim okumasını bilen,Daha önce makine imalatı yapmış,Çapraz ölçüm alma, gönye, terazi gibi ölçü aletlerini aktif olarak kullanabilen, Gaz altı kaynak makinası, manyetik matkap, radyal matkap, pergel, şerit testere kullanmayı bilen, İmalat öncesi teknik resimde verilen ölçülerde testereye profil kesim listesi çıkarabilen, Lazerli parçalarda delik markalama, kılavuz çekme işlemlerini bilen ve matkaptaki personel için gerekli işaretlemelerini yaptırabilen,Personeller imalat kaynak ustası olarak değerlendirilecektir.İMALAT SONRASI DÜZ KAYNAK USTASITeknik resimde sadece genel ölçüleri okuyabilen örneğin; şase uzunluğu, eni-boy ölçüleri,Daha önce makine imalatı veya çelik konstrüksiyon kaynağı yapmış,Gaz altı kaynak makinası, elektrot kaynağı ve oksijenle kesim işlerini bilen,Manyetik matkap, radyal matkap, şerit testere kullanımı tecrübesi olan veya bilgisi olan,El aletlerini kullanabilen,Personeller imalat sonrası düz kaynak ustası olarak değerlendirilecektir.TAŞLAMACIBoya öncesi kaynaklı yüzeyleri çapak kalmayacak şekilde, yüzeyi bozacak izler oluşturmadan taşlamasını yapabilen,Tercihen makine imalatı tecrübesi olan,Radyal matkap, avuç içi ve büyük taşlama makinası, manyetik matkap gibi aletleri kullanabilen,Keskin köşeleri taşlama ile radyus verip yumuşak geçiş sağlayabilen,Kaynağı yapılan şaseyi boyayı hazır hale getirebilenPersoneller Taşlama ustası olarak değerlendirilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ADANA YUMURTALIK SERBEST BÖLGESİ SARIMAZI S.B MAH. 1. CAD. NO:3 CEYHAN / ADANA YUMURTALIK ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEYHAN , CEYHAN , YÜREĞİR , ÇUKUROVA , SARIÇAM , ADANA /MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Serdar YILDIRIM Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905305210175 E-posta : s.yildirim@fineagles.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Yumurtalık
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905305210175
s.yildirim@fineagles.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg Yumurtalık veya Edmeg Adana Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder