İŞ İLANI DETAYI

SİZDE GAYRİMENKUL DENİLİNCE AKLA İLK GELEN COLDWELL BANKER IN SUNDUĞU AYRICALIKLARDAN FAYDALANMAK İSTER MİSİNİZSektörün önde gelen ismi olan COLDWELL BANKER VEGA Karşıyaka daki ofisinden, donanımlı kadrosundan, tecrübeli saha ve satış koçluğu hizmetlerinden faydalanabilirsinizVega Gayrimenkul FARKIYLA Sizleri de fark yaratmaya bekliyoruzİŞ TANIMI -Başkasının hayalleri için maaşlı çalışmak yerine, kendi işini yapabilecek, -En düşük maliyetle kendi işinizin başına geçebileceğiniz, -Vizyon sahibi, yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen, başarıya tutkun. -Girişimci ruhlu, kariyer odaklı. -Prezantabl. -Özgüven sahibi. -Kendi işini kolaylaştırmak amacıyla araç sahibi. -Pozitif davranış gösteren, inisiyatif sahibi, takipçi, disiplinli, sabırlı. -İnsan ilişkileri güçlü olup işine yansıtabilen. -Faaliyetlerini belli bir program ve sisteme göre sürdürebilen, -Sektörle ilgili gelişmeleri takip edecek ve kendisini bu konuda güncel tutacak, -Kendisini geliştirmeye açık, sorumluluk sahibi,-Coldwell Banker etik ve ahlaki değerler bütününü uygulayacak olan ve bu kriterlere uyum sağlayan tüm danışmanlarımızın başvuruları dikkatle ve özenle takip edilecektir


- İyi bir iletişim becerisine sahip ve insan ilişkilerinde başarılı - Satış odaklı ve hedeflere ulaşma konusunda motivasyonlu - Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi  Bizimle çalışmak isteyen adaylardan, yukarıdaki niteliklere sahip olmaları ve enerjik bir çalışma ortamında başarılı olabileceklerine inanmaları beklenmektedir. COLDWELL BANKER VEGA bünyesinde kariyer yapmak ve gayrimenkul sektöründe kendini geliştirmek isteyen adayların başvurularını bekliyoruz. Not: İş başvurusu için ayrıntılı bilgilere bu ilanda yer verilmemiştir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Coldwell Banker   VEGA İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder