İŞ İLANI DETAYI

Gayrimenkul sektöründe kurumsal bir marka ile birçok eğitime katılarak kariyerine yeni bir yön vermek isteyenleri Century 21 bünyesinde gayrimenkul danışmanı olmak üzere,  C21 TRUST ofisinde bekliyoruz.Balıkesir Bandırma da faaliyet gösteren ofisimizde, başarın için herşey kurgulandıKeyifli ve konforlu çalışma ortamı, birebir koçluk desteği, çok sayıda eğitim ile destekleneceğin ve yol alabileceğin ofisimizde yeni kariyerine başlaman için biz hazırız!


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIGayrimenkul sektöründe kariyer planınız varsa ve kazancınızı kendiniz belirlemek istiyorsanız,Kendi işi olarak çalışma temposunu ve mesai saatini ayarlamak istiyorsanız,Yüksek oranlı gelir paylaşımıyla daha yüksek kazanç elde etmek istiyorsanız,Kurumsal düzeyde uzmanlaşmak istiyorsanız,Sistemli çalışmanın ve profesyonel eğitimin gücüne inanıyorsanız,Alanında uzman kişilerce verilecek eğitimler ile kendinizi geliştirmeye açıksanız,Kurumsal markanın gücünü hissetmek istiyorsanız.Size sağlayacağımız destekleri detaylıca izah etmemiz için Bandırma da bulunan kurumsal ofisimiz Century 21 TRUST ofisimize bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Balıkesir C21 TRUST İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder