İŞ İLANI DETAYI

Girişimcilik Ruhu Taşıyan Gayrimenkul Danışmanları AranıyorGörev ve Sorumluluklar; - Potansiyel müşteriler ile etkili iletişim kurarak, onların ihtiyaçlarını anlamak ve en uygun gayrimenkul seçeneklerini sunmak. -Gayrimenkullerin pazarlanması, satış-kiralama süreçlerini yönetmek. -Gayrimenkul portföylerini oluşturmak ve yönetmek. -Pazar araştırması yaparak, gayrimenkul piyasasındaki gelişmeleri takip etmekRE-MAX Hayat lı Olmanın Avantajları; - Dinamik bir çalışma ortamında kendinizi geliştirme fırsatı. -Şirket içi eğitimler ve kariyer olanakları. -Esnek çalışma saatleri -Yüksek gelir sistemi


-İletişim becerileri güçlü, ikna kabiliyeti yüksek. -Eğitime ve gelişime açık. -Müşteri ve hedef odaklı çalışma yeteneği.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Kuşadası
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aydın Re/max Hayat 2 İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Danışman iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın , Edmeg Kuşadası veya Edmeg Aydın Danışman gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder