İŞ İLANI DETAYI

Ankara nın en merkezi bölgesi olan Çankaya da Anadolu Meydanın da TANDOĞAN Türkiye nin yerli ve milli, hızlıca büyüyen markası olan DİALOG markası adı altında Dialog Jet olarak faaliyet gösteren kurumsal şirketimize yetiştirilmek üzere gayrimenkul danışmanları alınacaktırGayrimenkul Sektöründe kariyer yapmak isteyen İletişim becerileri güçlü, İkna kabiliyeti yüksek adayları aramıza bekliyoruzSürekli eğitim ve gelişim olanakları sunduğumuz, modern ve dinamik bir çalışma ortamında, işinde profesyonel kişilerle çalışmak ister misiniz Genel Müdürlüğümüz ve ofisimiz tarafından uygulamalı, mesleki ve teknik eğitimler verilmektedir


1. İnsan ilişkilerinde başarılı 2. Diksiyonu düzgün 3. İkna yeteneğine sahip ve kendine güvenen 4-Dış görünüşüne önem veren 5- Eğitime açık ve önem veren. 6- Disiplinli 7-Mesai saatinden bağımsız fakat planlı çalışmayı tercih eden , Görüşmeler başvurudan sonra yüz yüze şahsen yapılacaktır. Ciddi olmayanlar, randevu alıp gelmeyecek olanlar lütfen başvurmasınlar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Freelance

Danışman iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Danışman gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder