İŞ İLANI DETAYI

Pelit Pastanelerinin, Ankara Çukurambar daki Restaurant ve cafe pastane olarak hizmet veren şubemizde görevlendirilmek üzere Garson pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.- Misafirlerimizi güler yüzle karşılamak,- Menüyü açıklamak ve misafirlerimize önerilerde bulunmak,- Siparişleri almak ve mutfak ekibiyle iletişim halinde olmak,- Masa düzenini sağlamak, yiyecek ve içecekleri servis etmek,- Misafir memnuniyetini en üst sevide tutmak.


- Garsonluk konusunda deneyimli ve meslek edinmiş,- İletişim becerileri güçlü ve insan ilişkilerinde başarılı,- Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi,- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen,- Şubemize ulaşım sorunu olmayan,- Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat eden. Hijyen kuralları gereği kurumumuzda erkek personel sakal ve bıyık bırakmamaktadır


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder