İŞ İLANI DETAYI

TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş olarak, dinamik ve enerjik bir ekip üyesi arıyoruzMisafir memnuniyetini ön planda tutan bir Garson arayışındayız.Görevler:- Misafirlerin karşılanması ve masalara eşlik edilmesi- Yemek servisi yapılması ve misafirlerin ihtiyaçlarının karşılanması- Masa düzenlemeleri ve genel temizlik görevlerinin yerine getirilmesi


- En az lise mezunu- Tercihen otelcilik ve turizm sektöründe deneyimli- İletişim becerileri güçlü, insan ilişkilerinde başarılı- Dikkatli, hızlı ve düzenli çalışabilen- Vardiyalı sistemde çalışabilecek- Hijyen kurallarına dikkat edenTT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş olarak, çalışanlarımıza eşit fırsatlar sunmayı ve çeşitliliği desteklemeyi taahhüt ederiz. Tüm nitelikli adayları başvurmaya teşvik ederiz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Dönemsel
İletişim : Muğla TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder