İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: GARSON -   SHİFTLİ ÇALIŞILMAKTADIR.- PERFORMANS VE DENEYİME GÖRE MAAŞ DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR.Şirket Adı: CASSİEL OTELCassiel Otel, İstanbul da bulunan lüks otelimizde görevlendirilmek üzere deneyimli ve profesyonel bir Garson arıyoruzMisafirlerimize mükemmel hizmet sunma konusunda tutkulu olan ve yüksek enerjili bir ekip içinde çalışmayı seven adayları bekliyoruz.Görevler:- Misafirlerin karşılanması ve masalarına eşlik edilmesi- Menü hakkında bilgi verilmesi ve önerilerde bulunulması- Siparişlerin alınması ve doğru bir şekilde mutfak ekibine iletilmesi- Yemek ve içeceklerin servis edilmesi- Masa düzenlemeleri ve genel restoran temizliği- Müşteri memnuniyetinin sağlanması ve olası şikayetlerin çözülmesi


- En az lise mezunu- Tercihen turizm otelcilik alanında eğitim almış- En az 1 yıl garsonluk deneyimi- İyi düzeyde İngilizce bilgisi- İletişim becerileri güçlü, prezantabl- Misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş- Vardiyalı sistemde çalışabilecek- Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar içinCassiel Otel olarak, çalışanlarımıza rekabetçi maaş, sağlık sigortası, yemek, kıyafet ve eğitim olanakları sunuyoruz. Eğer siz de bu dinamik ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, mülakat sürecinde adaylarla paylaşılacaktır. Cassiel Otel, işe alım sürecinde eşit fırsatlar sağlar ve tüm adayları, yaş, cinsiyet, ırk, din, cinsel yönelim, engellilik durumu veya herhangi bir diğer yasal olarak korunan statüye bakılmaksızın değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara CASSİEL HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder