İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMISahip olduğu üretim teknolojisi, yüksek deneyim ve ürün yelpazesi ile demir çelik sektörünün lider firmaları arasında yer alan firmamızın Dilovası-Kocaeli Makine Organize Sanayi Bölgesinde bulunan üretim tesislerinde çalışmak üzere Üretim Operatörü aramaktayız.Dilovası lokasyonunda lojman imkanımız bulunmaktadır.İş Tanımıİş süreçleri doğrultusunda görevli olduğu alandaki operatör sorumluluklarını yerine getirmek,Üretim firesi ve Kalite şikayetlerini minimumda tutmak için gerekli dikkat ve özeni göstermek,Kullandığı makine-ekipman arızalarını ilgili yöneticiye bildirmek,Belirlenmiş İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kurallarına koşulsuz uyum göstermek.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması Tercihen minimum ilkokul - lise mezunu,Tercihen demir-çelik sektörü başta olmak deneyimli veya yetiştirilmek üzere,Düzenli olarak 2 vardiyalı sistemde çalışabilecek, 08:00-20:00, 20:00-08:00, günlük 3,5 saat fazla mesaili, haftada 6 gün çalışma bulunur,Takım çalışmasına yatkın, İletişimi güçlü, düzenli çalışabilecek,Çalışma alanı ile ilgili mesleki sertifikaları almasına bir engeli bulunmayan,Askerlik hizmetini tamamlamış,Ücret PaketiNet ücret sistemi uygulanmaktadır. Her ayın 5 inde maaş ödemesi, her ayın 15 inde avans ödemesi yapılmaktadır.Aylık Düzenli ÖdemelerEn az 1 yıl deneyimli pozisyonlar için başlangıç ücreti 21.000,00 TL dir. 1 maaş ikramiye ödenmektedir. 1-12 aylık ödeme Aylık 1.750,00 TL dir.Nakdi Yemek Yardımı ödenmektedir. Aylık 800.00 TL dir.1 Günlük Devam Primi ödenmektedir. Aylık 700.00 TL dirDüzenli çalışan biri aylık ortalama 100 saat mesai yapmaktadır. Aylık 14.000,00 düzenli fazla mesai geliri ödenmektedir.Ay içinde ortalama oluşan gelir 38.250,00 TL dir. Yıl İçindeki Diğer ÖdemelerPerformans Primi 1,5 Baz Maaşa kadar Bayram Yardımı2 BayramYakacak YardımıEğitim YardımıÖzel Ödemeler ve Diğer İmkanlarÇocukları için üniversite bursu 9 Ay boyunca üniversite öğrencilerine ödenmektedirTamamlayıcı Sağlık Sigortası


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -55 (19.09.1999 - 21.08.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MAKİNA OSB 5.CADDE NO.16 DİLOVASI KOCAELİ / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SULTAN AÇIKEL Ünvan : Telefon : 905315017375 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905315017375

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder