İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası,kurumsal ve ilk 500 şirket arasında yer alan; Dış ticaret ve Tekstil alanlarında faaliyet gösteren firmamızda Dış Ticaret Müşteri Temsilcileri istihdam edilecektir.


-Tercihen İstanbul Avrupa Yakası İkametli,-Lisans düzeyinde Üniversite bölümlerinden mezun,-Tercihen Yüksek Lisansını ve Master programlarını Türk Üniversitelerinde okumuş veya okumakta olan,-Son 5 yıl ve üzeri  Türkiye de ikametli olan,oturma izni ve çalışma izinleri mevcut olan,-Tercihen Turizm-Kargo-Dış Ticaret,tekstil,demirçelik firmalarında deneyimli,-Fransızca,İngilizce,Türkçe dillerini iyi bilen Tercihen Arapça ve Çinde de bilen,-Prezantasyonu ve diksiyonu düzgün,Poztif iletişim sahibi,-Kurumsal firma iş disiplinine sahip,-Adaylar istihdam edilecektir. Not:Fotoğrafsız ve adres bilgisi yetersiz CV ler dikkate alınmayacaktır.Müracaat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza ibrazı gerekmektedir. 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder