İŞ İLANI DETAYI

1998 yılından bu yana büyüyen ve gelişen yapımız içerisinde, yeniliğe, gelişime ve aydınlık geleceğe yürüyen; fikri hür, vicdanı hür ve aklı hür nesiller yetiştirmek amacıyla 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Bodrum Özel Marmara Kolejinde görevlendirilmek üzere Fransızca Öğretmeni alımı yapılacaktır.


Üniversitelerin ilgili eğitim fakültelerinden mezun, Pedagojik formasyona sahip, MEB ataması yapılabilecek şartlara sahip, Ulusal veya Uluslararası proje-etkinliklerde deneyimli, Alanında yeterli bilgi birikimine sahip, Yeniliklere açık ve kendisini geliştirmeye önem veren, Hizmet kalitesine önem verip kurum kültürüne sahip çıkabilen, İletişim becerisi güçlü, Başarı odaklı ve ekip çalışmasına sahip, Ulusal ve evrensel değerlere önem veren, Çağdaş eğitim yöntemlerini ve teknolojilerini kullanabilen, Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış, Alanında en az 5 yıl okul deneyimine sahip olan öğretmen adaylarının başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Muğla BODRUM MARMARA EĞİTİM KURUMLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder