İŞ İLANI DETAYI

30 yılı aşkın süredir tarım sektöründe hizmet veren ve büyüyen şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere 'Forklift Operatörü' takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadırİlköğretim veya Lise mezunu,En az 2 yıllık tecrübeye sahip,Millî Eğitim Bakanlığı onaylı Forklift Operatörlüğü Sertifikasına sahip olan,Tercihen tarım sektöründe çalışmış,Vardiyalı çalışabilecek,Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,Askerliğini yapmış Erkek adaylar için, İŞ TANIMIDepo içerisindeki forkliflerin operatörlüğünü yaparak, her türlü hammadde veya patates ürününü şirket içi talimat ve prosedürlere uygun olarak taşıma, yükleme, nakletme, boşaltma ve istifleme işlemlerinin güvenli bir şekilde yürütülmesini ve bu ekipmanların kontrol ve basit bakımlarının sağlanması.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAK KASABASI YUKARI MAH. ÇEKİRGE KÜME EVLERİ CAD. NO. 1 0537-320-97-34 NEVŞEHİR MERKEZ NEVŞEHİR NEVŞEHİR MERKEZ NEVŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVANOS , DERİNKUYU , GÜLŞEHİR , HACIBEKTAŞ , KOZAKLI , NEVŞEHİR MERKEZ , ÜRGÜP , ACIGÖL İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : BÜŞRA GÜNEY Ünvan : Telefon : 905316575548 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 23000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
İlçe : Avanos
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905316575548

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Nevşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Nevşehir, Edmeg AVANOS veya Edmeg Nevşehir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Nevşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Nevşehir Geneli İş İlanları