İŞ İLANI DETAYI

Depo - sevkiyat bölümünde forklift aracı ile paletlerin yüklenmesini sağlayacak,Depo - sevkiyat içerisinde düzen, kontrol takibi yapacak,İş sağlığı ve güvenliğine dikkat ederek işleyişin takibini sürdürecek,Cam ürün paletlerinin hassasiyetinden dolayı en az şekilde ürün zaiyatı olacak şekilde süreci yönetecek.35 yaşını aşmamış, forklift operatörü alınacaktır.İş başvurularınızı aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaştırabilirsiniz.0 537 922 83 98 numarasına WhatsApp'tan İsim - Soyisim- Doğum Tarihi - Mezun olduğunuz okulları yazarak başvurabilirsiniz.1OSB Rıza Güral Caddesi No: 1 adresindeki GCA fabrikasına gelerek güvenlik noktasından iş başvuru formumuzu doldurabilirsiniz.gca_ik@gca.com mail adresimize iş başvurunuzu iletebilirsiniz.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, yukarıda belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


İŞ MAKİNELERİTercihen lise ve dengi mezuniyete sahip, Endüstri Meslek Lisesi vb.Tercihen askerlik hizmetini tamamlamış,En az 1 yıl deneyimli,Uyumlu ve motivasyonu yüksek,Vardiyalı çalışma saatine uyum sağlayabilecek,Sevkiyat – depo forklift operatörü olarak görev alabilecek,Forklift ehliyetine sahip,Kütahya’da ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder