İŞ İLANI DETAYI

Prefabrik, konteyner, hafif çelik ve yapısal çelik binaların üretimini gerçekleştirdiğimiz Kocaeli Dilovasında bulunan fabrikamızda görev almak üzere Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.En az ilköğretim mezunu,İş Makinesi Kullanma Sertifikası Operatörlük Belgesi bulunan,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Sorumluluk sahibi ve takım çalışmasına uyum sağlayabilen,Erkek adaylar için Askerlik görevini yerine getirmiş,Gebze, Dilovası ve çevresinde ikamet eden,


İletişim Ve İfade Yeteneğiİletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeHer türlü mamul, yarı mamul, ham madde, parça ve benzeri malzemelerin şirket içi talimat ve prosedürlere uygun olarak kaldırma yükleme, nakletme, boşaltma ve istifleme işlerinin güvenli bir şekilde yürütülmesini sağlayabilecek,İSG konularında disiplinli çalışmaya alışmış, Şirketin İSG bilincine uyum sağlayabilecek takım arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder