İŞ İLANI DETAYI

En az ortaokul mezunu,Askerlikle bağlantısı olmayan,Forklift ve Manitou aktif olarak kullanabilen, G sınıfı / Forklift Ehliyetine sahip MEB onaylı olması zorunludurDepolama ve sevkiyat alanlarında en az 3 yıllık operatörlük tecrübesine sahip olan,Disiplinli ve düzenli, ekip çalışmasına yatkın,Dikkatli, özenli, el becerisi kuvvetli,Sorumluluk sahibi, pratik çözümler üretebilen,Vardiya başlangıcında kullanacağı Forklift ’in / Transpaletin şarjını, kayışlarını, göstergelerini vbKontrol etmek,3 Vardiyalı çalışma sistemine uyabilecek,Çiğli, Menemen, Aliağa güzergahlarında ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz.BEG


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeİŞ TANIMIPaletli malların düzen ve sistem dahilinde boşaltmasını, istiflenmesini ve ilgili lokasyonlara depolamasını yapmak, yerleştirmek, gidecek paletli malların yüklemesini yapmak.Araç yükleme, boşaltma, raf/palet düzenleme ve sevke hazırlama işlemlerini iş makinesi ile veya uygun yüklerde manuel olarak yapmak.Üretim hatlarından çıkan ürünlerin ambara yerleştirilmesi, ambarın düzen ve temizliği,Yükleme ya da boşaltma yaparken azami özen göstererek malzemeye ve forklifte zarar vermeden çalışmak,Depo ile ilgili diğer süreçlerin, ekip çalışması ile yürütülmesi.Deponun genel işleyişi içinde amirinin taleplerini yerine getirmek,İş Güvenliği kurallarına uygun çalışmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FATİH MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CD. İZMİR MENEMEN MENEMEN İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , KARŞIYAKA , MENEMEN , ÇİĞLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Beril Sohmen Ünvan : İK Sorumlusu Telefon : 905312644893 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905312644893

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ALİAĞA veya Edmeg İzmir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder