İŞ İLANI DETAYI

İş güvenliği kanun, yönetmelik, talimat ve prosedürlerine uygun olarak istifleme, araç boşaltma ve yükleme, üretim alanınan hammadde taşıma vsGörevlerini yerine getirmek,Sorumluluğunda bulunan formları doldurmak,Forkliftlerin temizliğini yapmak.


FORKLİFT OPERATÖRÜGENEL NİTELİKLER Gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin İstanbul Çatalca Karacaköy’de bulunan Su Fabrikasında çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip; Tercihen Lise, MYO mezunu,Tercihen üretim sektöründe forklift operatörlüğü yapmış,G sınıfı sürücü belgesine sahip yada MEB onaylı sertifikası bulunan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,İş disiplinine sahip,Takım çalışmasına yatkın,İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına özen gösterecek,Vardiyalı sistemde çalışabilecek, B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen,Tercihen Gıda Ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi Sertifikası olan,İstanbul Çatalca, Silivri, Tekirdağ Çerkezköy ilçelerinde ikamet eden, edebilecek Forklift Operatörü arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARACAKÖY MERKEZ MAHALLESİ KARACA AHMETPAŞA CAD.MİSPAK SİTESİ İSTANBUL ÇATALCA ÇATALCA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇATALCA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : FATMA ŞEN Ünvan : İ.K.Sorumlusu Telefon : 905300685671 E-posta : fatma.sen@aktifgida.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Çatalca
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905300685671
fatma.sen@aktifgida.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Çatalca veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.