İŞ İLANI DETAYI

Kocaeli Dilovası bölgesinde acil Forklift operatörüne ihtiyaç vardır.Tuzla, Kartal, Maltepe bölgelerinde ikame eden.Forklift kullanacak ve forklift harici picker kullanma,ve daha önce malzeme elleçlemesi ve istifleme tecrübesi olması.Servis Yemekİmkanı vardır.


Kocaeli Dilovası bölgesinde acil Forklift operatörüne ihtiyacımız vardır.Tuzla, Kartal, Maltepe bölgelerinde ikame eden.Forklift kullanacak ve forklift harici picker kullanma,ve daha önce malzeme elleçlemesi ve istifleme tecrübesi olması.Servis Yemekİmkanı vardır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.