İŞ İLANI DETAYI

Seramik üzerine faaliyet gösteren işyerine Forklift Operatörü aranmaktadır.Hemen hemen her yöne servis vardır.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yaptıktan sonra, randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.Firmada sendika vardırYetkili sendika Çimse-İş Sendikasıdır.


Endüstriyel Taşımacılık MYK Seviye-3 Belgesine sahip,En az lise mezunu,Tercihen seramik sektöründe deneyimi bulunan,Vardiyalı düzende çalışabilecek,İş disiplini ve sorumluluk bilinci yüksek,Eskişehir veya Bozüyük' de ikamet eden,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (1.05.2002 - 2.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : P.K.22 OKLUBALI KÖYÜ / İNÖNÜ ESKİŞEHİR İNÖNÜ ESKİŞEHİR İNÖNÜ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BOZÜYÜK , ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri : İsim : Naz Ceren BOZATLI Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 902225966200 E-posta : dahili162
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
İlçe : Bozüyük
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902225966200
dahili162
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Bilecik ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bilecik, Edmeg BOZÜYÜK gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bilecik ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bilecik İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları