İŞ İLANI DETAYI

Firmamız cam, seramik, kompoze taş ve vitrifiye sektörüne hammadde sağlamaktadırKuvarsit ve feldispat madeni ağırlıklı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.Aydın ın Söke ilçesine bağlı Karakaya Köyü nde bulunan üretim tesisimizde görevlendirilmek üzere, tecrübeli FORKLİFT Operatörü alımı yapılacaktır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGenel Nitelikler: Forklift Operatörlük Belgesi olan ve ayrıca Endüstriyel Taşımacılık Seviye 3 MYK Belgesi olan, En az 2 yıl tecrübeli, Sabıka Kaydı bulunmayan, Çalışmaya engel bir sağlık problemi bulunmayan, Vardiyalı sistemde çalışabilecek,Çalışma saatleri: 08:00-16:00 - 16:00-00:00 - 00:00-08:00 Haftada 1 gün izin, 3 vardiya sistemi ile çalışılmaktadır.Servis Güzergahları : Aydın Merkez, İncirliova, Germencik, Söke, Bağarası,Sarıkemer, Çine.FABRİKA ADRES : KARAKAYA KÖYÜ SÖKE - AYDINFabrikamızın Servis Güzergahlarına Maksimum Uzaklıkları : Söke 1 saat, Aydın 1 saat 30 dakika, Çine 1 saat 15 dakika.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (10.11.2004 - 16.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARAKAYA KÖYÜ SÖKE SÖKE AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYDIN MERKEZ , ÇİNE , GERMENCİK , SÖKE , İNCİRLİOVA , KARPUZLU , EFELER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mustafa Çakar Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905380980944 E-posta : m.cakar@kormad.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Söke
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905380980944
m.cakar@kormad.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Söke veya Edmeg Aydın Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder