İŞ İLANI DETAYI

Deneyimli Forklift Operatörü AranıyorAhşap palet üretimi yapan firmamızda çalışmak üzere deneyimli forklift operatörü arıyoruzÜretim süreçlerimizde etkin rol alacak, dikkatli ve sorumluluk sahibi arkadaşları arıyoruzGenel Nitelikler:- Forklift kullanımında en az 2 yıl deneyimli,- Ahşap palet üretiminde tecrübeli veya öğrenmeye istekli,- Dikkatli ve disiplinli,- Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar içinİş Tanımı:- Üretim alanında forklift ile malzeme taşıma, yükleme ve boşaltma işlemlerini gerçekleştirmek,- Ürünlerin depolama alanlarına güvenli ve düzenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlamak,- Üretim hattına gerekli hammadde ve ürünlerin taşımasını sağlamak,- Forkliftin günlük bakım ve kontrollerini düzenli olarak gerçekleştirmek, Çalışma Şartları:- Tam zamanlı, Başvurmak isteyen adayların iletişim bilgisi üzerinden bizimle iletişime geçerek randevu almanızı rica ederiz.GÖRÜŞMEYE RANDEVU ALINARAK GELİNMESİ ŞARTTIR.


İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGenel Nitelikler:- Forklift kullanımında en az 2 yıl deneyimli,- Ahşap palet üretiminde tecrübeli veya öğrenmeye istekli,- Dikkatli ve disiplinli,- Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- (21.09.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜZELEVLER MAH. 2053 SK. NO:16 İÇ KAPI NO:A- YÜREĞİR/ADANA YÜREĞİR ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEYHAN , YÜREĞİR , ÇUKUROVA , SARIÇAM , ADANA /MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ERDİ BAY Ünvan : YETKİLİ Telefon : 905331230983 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Yüreğir
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331230983

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg Yüreğir veya Edmeg Adana Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder