İŞ İLANI DETAYI

Sporcuların fiziksel durumlarını değerlendirmek ve tedavi planları oluşturmakSporcuların egzersiz programları ve fizik tedavi uygulamakSporcuların hareket kabiliyetini artırma ve ağrısını azaltmaya yönelik teknikleri kullanmakSporcuların tedavi süreci hakkında bilgilendirmek ve yönlendirmekİlerleme raporları hazırlamak ve kayıt tutmak


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeFizyoterapi ve Rehabilitasyon lisansına sahip olmakİlgili alanda deneyime sahip olmakİletişim becerileri yüksek olmakEkip çalışmasına yatkın olmakHasta-üye odaklı ve sabırlı olmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 26- -30 (14.09.1998 - 22.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YEŞİLEVLER TRAFO BİNASI KARŞISI T.CEMAL BERİKER BUL. 260/ SEYHAN ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ADANA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SERHAN ÖZCANDAN Ünvan : Telefon : 905326463737 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 17005 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Seyhan
Pozisyon : Fizyoterapist
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326463737

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Fizyoterapist iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg Seyhan veya Edmeg Adana Fizyoterapist gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder