İŞ İLANI DETAYI

ANKA VİP etüt merkezinde çalıştırılmak üzere;Pedegojik formasyon sertifikasına sahip,Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi,Ekip çalışmasına yatkın,İletişim ve temsil yeteneği güçlü fizik öğretmeni alımı yapılmaktadır.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıEkip çalışmasına yatkın,Güncel mesleki gelişmeleri takip edeniletişim ve temsil yeteneği güçlüMüracaat İçin;1-İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma ile iletişime geçilerek randevu alınabilir,2- Kurumumuza Bizzat gelerek İş ve Meslek Danışmanınızdan alacağınız gönderme formu ile görüşmeye gidebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESKİKALE MAH.SARAYYOLU SOK.GÜNEY APT B BLOK D1 SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : CEM AYDINAY Ünvan : Telefon : 905527131858 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905527131858

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder