İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Fizik ÖğretmeniŞirket: Sınav Eğitim KurumlarıKonum: Hatay Sınav KolejiSınav Eğitim Kurumları olarak, Hatay Sınav Kolejimizde görevlendirilmek üzere, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak bir Fizik Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Fizik Öğretmenliği veya Fizik bölümünden mezun,- Pedagojik formasyon belgesine sahip,- Alanında en az 2 yıl deneyimli,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip,- İletişim becerileri güçlü,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Yenilikçi, araştırmacı ve gelişime açık,- Takım çalışmasına yatkın,- Erasmus+ projelerinde yer alabilecek.Görevler:- Fizik derslerini, müfredat ve okul standartlarına uygun bir şekilde planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin bireysel ve grup içindeki öğrenme ihtiyaçlarını belirlemek,- Öğrencilerin ilerlemelerini düzenli olarak değerlendirmek ve gelişimlerini takip etmek,- Velilerle düzenli olarak iletişim kurmak ve öğrencilerin akademik ilerlemesi hakkında bilgi vermek,- Okulun eğitim politikalarına ve prosedürlerine uymak.Sınav Eğitim Kurumları olarak, öğretmenlerimizin profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyon, kariyer hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve öğrencilerin hayatında olumlu bir etki yaratabileceğiniz bir fırsattır. Sınav Eğitim Kurumları, fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir ve tüm adayları, ırk, renk, din, cinsiyet, cinsel yönelim, ulusal köken, yaş, engellilik durumu veya askeri hizmet durumu ne olursa olsun değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder