İŞ İLANI DETAYI

ERZURUM ÖZEL BİLGE KOLEJİNDE görevlendirilmek üzereGüncel mesleki gelişimleri takip eden,Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen ve akıllı tahta kullanımı bilgisine sahip,Analitik ve pratik düşünebilen,İletişim ve temsil yeteneği güçlü,Ekip çalışmasına yatkın ve uyumlu,sorumluluk sahibi,Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi, Fizik Öğretmeni alımı yapılacaktır.Başvurular eşube işkur üzerinden yapıldıktan sonra,www.bilgekolejim.com adresi üzreinden CV doldurularak yapılacaktır.Görüşmeler randevu alınarak gerçekleştirilecektirRandevusuz görüşmeler kabul edilmeyecektir.


ERZURUM ÖZEL BİLGE KOLEJİNDE görevlendirilmek üzereGüncel mesleki gelişimleri takip eden,Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen ve akıllı tahta kullanımı bilgisine sahip,Analitik ve pratik düşünebilen,İletişim ve temsil yeteneği güçlü,Ekip çalışmasına yatkın ve uyumlu,sorumluluk sahibi,Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi, Fizik Öğretmeni alımı yapılacaktır.Başvurular eşube işkur üzerinden yapıldıktan sonra,www.bilgekolejim.com adresi üzreinden CV doldurularak yapılacaktır.Görüşmeler randevu alınarak gerçekleştirilecektir. Randevusuz görüşmeler kabul edilmeyecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Erzurum İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzurum Geneli İş İlanları