İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Fizik ÖğretmeniŞirket Adı:BİLECİK SINAV KOLEJİSINAV EĞİTİM KURUMLARI olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için tutkulu, deneyimli ve yetenekli bir Fizik Öğretmeni arıyoruzBu pozisyon, öğrencilerimize fizik bilimini anlamalarını ve sevmelerini sağlamak için kritik bir rol oynayacaktır.Görevler ve Sorumluluklar:- Fizik derslerini planlama ve uygulama- Öğrencilerin fizik konularını anlamalarını sağlama- Öğrencilerin ilerlemesini izleme ve değerlendirme- Öğrencilere bireysel ve grup çalışmalarında rehberlik etme- Eğitim materyalleri ve kaynakları geliştirme ve güncelleme


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Fizik, Fizik Öğretmenliği vb.- Öğrencileri motive edebilme ve ilham verebilme yeteneği- Güçlü iletişim ve sunum becerileri- Yenilikçi ve yaratıcı öğretim tekniklerine hakim olma- Takım çalışmasına yatkın olmaSINAV EĞİTİM KURUMLARI olarak, öğretmenlerimize rekabetçi maaşlar, kapsamlı eğitim ve gelişim fırsatları ve destekleyici bir çalışma ortamı sunuyoruz. Eğer siz de öğrencilerin hayatlarında pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bilecik Sınav Koleji İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları