İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:Sensör teknolojileri alanında faaliyet gösteren Argesim Makina olarak, fotonik ve LiDAR teknolojileri üzerine yürütülen projelerimizde görev alacak ve bu alanlarda yetiştirilmek üzere Fizik Mühendisi pozisyonu açılmıştırGörevler:LiDAR ve fotonik teknolojileri projelerinde yer almak.Sistemlerin geliştirilmesi ve test edilmesi süreçlerine katkıda bulunmak.Veri toplama, analiz ve işleme süreçlerinde destek sağlamak.Projelerin her aşamasında aktif rol oynayarak, teknik bilgi ve becerilerinizi projenin ilerlemesinde kullanmak.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiAranan Nitelikler:Fizik Mühendisliği veya Fotonik Bilimi bölümünden mezun olmak.Sensör teknolojileri optik ve fotonik alanlarına ilgi duyan.Optik sistemler ve lazer teknolojisi konusunda temel bilgi sahibi olmak.Öğrenmeye açık, analitik düşünme becerisi gelişmiş.İletişim ve takım çalışması becerileri güçlü.Üniversite giriş sıralamasının 100,000 altında olması,İngilizce, Okuma-Yazma da iyi, konuşmada en az orta seviye düzeyinde,İyi düzeyde Microsoft Office programlarını kullanabilen,Yurtiçi Seyahat engeli olmayan,Çorum’da İkamet etmek veya Çorumlu olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PINARÇAY OSB MAH. ORGANİZE SAN. TESİSLERİ TEKNOKENT İDARE BİBASI NO:7/1 ÇORUM MERKEZ ÇORUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ÇORUM İrtibat Bilgileri Ad Soyad : kübra gücem Ünvan : Telefon : 903642301233 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
İlçe : Çorum Merkez
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903642301233

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çorum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çorum, Edmeg Çorum Merkez veya Edmeg Çorum Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çorum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder