İŞ İLANI DETAYI

MACROFIT TESİSİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE BAY VE BAYAN FİTNESS ANTRÖNÜRÜ ALINACAKTIRBAŞVURAN ADAYLARIN TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU VEYA OKUYOR OLMASI, İNSAN İLİŞKİLERİ YÜKSEK, DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN, SPİNİNG, PLATES, ZUMBA GİBİ GRUP AKTİVİTELERİNE KATILABİLECEK, YÜZME-ÖZEL PT GİBİ EXTRA EĞİTİM VEREBİLECEK, ÖĞRENMEYE AÇIK, EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN OLMASI BEKLENMEKTEDİRGÖRÜŞMELER TESİS YÖNETİCİSİ REMZİ BEY İLE YÜZYÜZE GERÇEKLEŞECEK OLUP, MUTLAKA CV BULUNDURULMASINI RİCA EDERİZKABİLİYET DURUMUNA GÖRE TAM ZAMANLI ÇALIŞMA SİSTEMİNE GÖRE GEÇİŞ YAPILABİLİR.NOT: MAAŞ + PRİM + %50 PT GELİRİ USULÜNE GÖRE ÇALIŞILACAKTIR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeBECERİKLİ


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (21.08.2006 - 26.07.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -35 (21.08.2006 - 26.07.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİYURT MAH. MEVLANA CAD. NO:145 İÇ KAPI NO:14 TOKAT MERKEZ TOKAT / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TOKAT MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : HÜSEYİN AYDIN Ünvan : PERSONEL SORUMLUSU Telefon : 905343231160 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 8502 TL En Çok Ücret : 8503 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tokat
İlçe : Tokat Merkez
Pozisyon : Eğitmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : 905343231160

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Eğitmen iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tokat ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tokat, Edmeg Tokat Merkez veya Edmeg Tokat Eğitmen gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tokat ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Tokat Geneli İş İlanları