İŞ İLANI DETAYI

İstanbul-EYÜPSULTAN Tatlı imalatımızda çalışacak Pasta ustası aranıyorPasta ve tatlılar konusunda deneyimli, Takım çalışmasına yatkın Yoğun çalışma ve esnek çalışma saatlerine temposuna uyum sağlayabilme, Menüde yer alacak pasta ve tatlılar için tarifler geliştirme, Mutfak ekibiyle işbirliği yaparak pasta ve tatlıların üretimini yönetme, Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygun şekilde çalışan personel arayışımız bulunuyor.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeYAŞ PASTAEKLERKURABİYE KASE ÜRÜN KONUSUNDA YETENEKLİ VE TECRÜBELİ, USTA ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (3.10.1999 - 4.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -48 (3.10.1999 - 4.09.1976 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEFTERDAR MAH. HACI BİLGİN SOKAK NO:20 EYÜP/İSTANBUL EYÜP İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EYÜP , GAZİOSMANPAŞA , BAYRAMPAŞA , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KADİR ÖZDAŞ Ünvan : PASTA USTABAŞI Telefon : 905359423628 E-posta : mervenur@koskeroglu.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Eyüpsultan
Pozisyon : Fırıncı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905359423628
mervenur@koskeroglu.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Fırıncı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Eyüpsultan veya Edmeg İstanbul Fırıncı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.